LAMDA Hellix, βραβευμένη ως Best Regional Data Center Operator 2009 στην Ευρώπη, ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της νέου Business Development Manager για το τμήμα του Data Center Integration & Consulting Services (DCICS), προκειμένου να επικεντρωθεί σε θέματα επιχειρησιακής στρατηγικής και να ενισχύσει τη συνεργασία με τις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στις οποίες η εταιρεία δραστηριοποιείται.  
 
Business Development Manager αναλαμβάνει ο Σάκης Αμαξόπουλος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ (MSc, MBA), ο οποίος μέχρι πρόσφατα τελούσε καθήκοντα Διευθυντή στο τμήμα Δικτυακών και Κτιριακών Έργων της εταιρείας SyNET S.A. και ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία σε ολοκληρωμένες λύσεις για έργα πληροφορικής και κτιριακές εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων.
 
Ο Γιάννης ΝούληςBusiness Unit Director της LAMDA Hellix, ανέφερε σχετικά: «To τμήμα Data Center Integration & Consulting Services (DCICS) της LAMDA Hellix, αποτελεί τη μεγαλύτερη, πιστοποιημένη και πιο εξειδικευμένη ομάδα υπηρεσιών σχεδίασης και υλοποίησης Word-Class Data Centers στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ο ερχομός του Σ. Αμαξόπουλου στo δυναμικό της LAMDA Hellix αναμένεται να συνεισφέρει στην περαιτέρω διεύρυνση του πελατολογίου καθώς και στην ανάπτυξη του portfolio των εξειδικευμένων υπηρεσιών της. Καλωσορίζω  τον Σάκη στη LAMDΑ Hellix και του εύχομαι καλή επιτυχία.»